Perioadele de încălzire ale anului necesită utilizarea încălțămintei adaptate condițiilor meteorologice predominante, în special temperaturii. În timpul căldurii mari, nu este nimic mai rău decît un picior care se fierbe într-o încălțăminte stransă. Mai ales când acest picior aparține copilului.

Aerisit și confortabil

Asigurarea circulației corespunzătoare a aerului pentru picior în încălțăminte este cea mai importantă sarcină pentru încălțăminte în timpul sezonului de vară. Piciorul copilului este deosebit de vulnerabil la transpirație, motiv pentru care încălțămintea acoperită pe deplin nu este întotdeauna bună. Sandalele sunt perfecte pentru acest lucru. Pentru a face mai ușor părinții să aleagă pantofi de acest tip pentru copiii lor, am creat în magazinul nostru o categorie separată pentru sandale pentru copii, aleasă în funcție de culoarea galbenă - plină și amestecată cu alte culori.

Galben - se potrivește în orice situație

Alegerea culorii galbene nu a fost accidentală - aura de primăvară și de vară favorizează alegerea acestei culori, deoarece se adaptează perfect la mediul înconjurător. Sandalele în această culoare vor fi o completare perfectă a oricărui stil. Vă încurajăm să vă familiarizați cu modelele individuale.