Boots de la producătorul recunoscut Caprice sunt încălțăminte caracterizate prin eleganță, performanță impecabilă și aplicarea de soluții moderne care sporesc confortul de utilizare. De mulți ani, marca germană a fost renumită pentru producția de încălțăminte pentru femei, apreciată în întreaga lume, inclusiv numeroasele expoziții de încălțăminte. Este o alegere excelentă pentru femeile care prețuiesc eleganța în performanțe excelente.


Puterea diversității și magia detaliilor


Bogăția modelelor oferite se manifestă în primul rând prin disponibilitatea largă a tăieturilor, a diferitelor elemente de finisare și a mai multor înălțimi de toc. Oferta include modele de stil ofițer, precum și modele mai feminine, create special pentru cele mai reci părți ale anului.


Printre accentele decorative folosite de producător se numără fitinguri elegante și catarame, curele și șnururi complicate, precum și finisaje stilizate de blană moale. Gama de modele vă permite să alegeți încălțăminte potrivită pentru orice stil - de la elegant, de zi cu zi, până la mai puțin oficiale și neobișnuite.


Durabilitate durabilă


Capricele Caprice sunt, de asemenea, durabilitate extraordinară și calitatea finisajului. Materialele de înaltă calitate utilizate pentru a le face, cusăturile exacte, profilul bine gândit și ergonomic al părții superioare păstrează aspectul atractiv al pantofilor chiar și după o perioadă îndelungată de utilizare.


Ceea ce face ca produsele Caprice să se evidențieze sunt tehnologiile moderne utilizate pentru a îmbunătăți performanța încălțămintei. Unul dintre ele este sistemul "OnAir", numit de producător "un pantof cu aer condiționat". Toate datorită unei structuri speciale plasate în pereții pantofilor, care conțin microcelluri de aer care permit circulația aerului și transportul de umiditate. De asemenea, vă permite să produceți modele care pot fi purtate pe tot parcursul anului.


Cea de-a doua soluție inovatoare este un branț profilate, pregătit și în tehnologia "OnAir", care absoarbe umezeala mult mai eficient decât tălpile tradiționale, se adaptează la forma piciorului și absoarbe încărcăturile generate în timpul mersului pe jos.


Vă invităm să vă uitați mai atent la cizmele Caprice.