Kylie femeile de zăpadă cizme sunt bazate pe pantofi clasic emu, cu toate acestea, acestea diferă de ele într-un pic de design și stil. Acestea sunt o completare perfectă a costumelor casual în vreme rece.

Caracteristicile pantofilor Kylie

Pantofii Kylie sunt fabricați din piele ecologică textilă. Este o piele de căprioară care are proprietăți puternice de apă și este ușor de curățat. Talpa este simplă, texturată, din material plastic, care împiedică alunecarea. Interiorul cizmei este izolat cu blană, ceea ce garantează căldură și confort chiar și în timpul plimbărilor lungi în zilele reci.

Diferite stiluri de pantofi

Acest tip de pantofi pot fi achiziționate în diferite culori: negru, maro, camel, roz, gri. Sunt culori tipice de iarnă, naturale, care se potrivesc perfect oricărei stiluri de iarnă.

În pantofi de sortimente găsim pantofi decorați cu panglici, butoane decorative sau șnururi sau cu cusături mari distincte în locurile de cusut. Astfel de pantofi sunt perfecte ca o companie de jachete în jos, pălării din lână și eșarfe, dar și haine elegante.