Culoare caldă a încălțămintei elegante - trucul perfect pentru a vă admira ușurința de stilizare și, în același timp, seriozitatea. Delicate albastru pe călcâiul delicat al moccasinelor pot face minuni!

Moccasine ușoare

Moccasinele sunt încălțăminte perfectă pentru zilele de vară și de primăvară. Ele sunt perfecte pentru purtarea în zilele fierbinți. Însoțitorii perfecți ai mocasinelor albastre vor fi rochii de vară, cămăși albe, cardigane lungi și pantaloni de lumină.

Stiluri interesante

Încercați să găsiți mocasinele dvs. de moda de vis pentru vara viitoare - cu siguranță că le veți iubi de la prima punere pe picior! Pantofii pe un călcâiu delicat, fabricat din piele delicată, albastră, minunat "răcește" creația de vară și sunt perfecte pentru zilele de vară.

Un loafers mai puțin obișnuite pe o talpă albă ușoară, cu fundul texturii, sunt o alegere bună pentru stilul cotidian, mai sportiv și nonșalant. De asemenea alegeți printre decorațiile interesante ale acestor pantofi. Cele mai populare sunt cataramele, ciucurile, broderiile, panglicile și margelele care decorează ușor fața.