Pantofii de la semnul Caprice, provenind direct din fabrica acestui producător german, reprezintă o alegere excelentă pentru femeile care se bucură de confort și eleganță. Diverse tăieturi, aspect deosebit și calitate sunt semnele distinctive ale pantofilor semnați cu acest brand.


Nevoi diferite, o marcă


Oferta noastră include modele cu caracteristici diferite, pregătite pentru diferite nevoi ale utilizatorilor. Iubitorii de eleganță în ediția clasică, precum și femeile care aleg stilizări mai puțin formale și mai ușoare pot găsi cu succes o pereche pentru ele însele. De asemenea, cumpărăturile reușite pot fi făcute de doamne la ocazie oficială, căutând pantofi la birou, în conformitate cu codul de îmbrăcăminte adoptat sau planificând să se întâlnească într-o întâlnire mai puțin formală cu prietenii.


Chicul și eleganța se află în detalii


Eleganța clasică este asigurată de utilizarea culorilor negre, îmbogățite cu accesorii interesante, sub formă de catarame, curele, confecții decorative, legături decorative cu noduri caracteristice sau mici restaurări de piele.


Merită să acordați atenție materialului din care au fost făcute. În mare parte, este o piele naturală - netedă sau piele de căprioară, completată de textile de înaltă calitate.


Pantofii pentru uzul zilnic și mai puțin exigenți se caracterizează printr-o tăietură mai simplă și mai atentă, cu catarame mai mici și ornamente subtile făcute direct pe piele. Ca urmare, paleta de culori este mai largă și constă în nuanțe interesante.


O altă trăsătură care distinge pantofii individuali de Caprice este modul în care sunt puse. Gama de produse disponibile în magazinul nostru include pantofi dresați în mod tradițional, cu un fermoar care înlocuiește șireturile și într-o formă alunecoasă, cu o inserție flexibilă care asigură o adeziune adecvată a pantofului la picior.


Gândește-te la amatorii de înălțime


Gândindu-se la amatori cu toc înalt, gama cuprinde tocuri înalte de până la 8 cm înălțime. Există, de asemenea, pantofi cu călcâi redus, până la o dimensiune minimă de cel mult 1 cm.


Vă invităm să examinați mai atent produsele individuale din oferta noastră.