Compania poloneză Edeo cu o lungă tradiție, pentru fiecare sezon, este măsurată prin prezentarea unor colecții excelente de încălțăminte. Pompele pentru femei, pe care le găsim într-o gamă largă, se caracterizează printr-un aspect unic și, mai presus de toate, prin confortul pe care femeile îl vor întâlni după ce au început să-și pună picioarele.

 

"Diversitate elegantă într-o ediție frumoasă"

 

Pompele Edeo sunt caracterizate de unicitatea manoperei, care este evidentă în fiecare detaliu.

 

Materialul utilizat pentru producerea diferitelor tăieturi este pielea naturală de înaltă calitate. O putem alege sub formă de piele de piele sau în întregime vopsită sau cu o textura naturală. Acest lucru face ca fiecare pereche de pompe să aibă ceva unic care face ca întreaga siluetă să câștige.

 

În gama largă găsim pompe pe:

- pilon,

- un bolț,

- pene.

 

Diferitele lor înălțimi permit ajustarea călcâiului la preferințele individuale.

 

Soft soles și nu asupri interiorul pantofului - aceste caracteristici vor afecta confortul purtării în orice situație.

 

"Finisare neobișnuită și atenție la detalii"

 

Dintr-o gamă largă de modele, găsim astfel de pompe care au tocuri și degete expuse sau sunt încorporate și au o curea pentru fixare.

 

Fascalii cu grafică interesantă pe partea superioară sau pe tocuri sunt unice. Astfel de elemente se vor evidenția și vor permite crearea de stilizări foarte originale.

 

De asemenea, găsim pompe negre iconice și simple, care se potrivesc cu totul și modele cu culori contrastante sau cu elemente decorative, cum ar fi: arcul, butonul, catarama.

 

"Multifuncționalitatea și confortul într-o singură"

 

Pompele Edeo adaptate la așteptările dvs. vă vor permite să vă simțiți încrezători în 100%. Picioarele extraordinare după fundație vor face ca întreaga siluetă să arate foarte feminină. Alegerea costumului potrivit pentru tipul de pantofi va deveni mai ușoară.

 

Ceea ce face ca navetele să fie restante este pur și simplu convenabilă. Chiar și ore lungi de mers pe călcâi vor fi confortabile, iar picioarele se vor odihni în orice situație.