Sandalele elegante și feminine Nio Ni sunt o propunere pentru femeile încrezătoare care le place să iasă din mulțime. Ele sunt caracterizate de un design modern, dar și de confortul de utilizare.

Sandale pe o talpa plata

Pantofii Nio Ni sunt foarte confortabili. O talpă moale, plată permite plimbări lungi chiar și în zile foarte calde. Dimpotrivă, designul delicat și aplicațiile de cristal adaugă eleganță pantofilor tăi. Pentru ca cei mai buni să rămână pe picior, ei sunt fixați cu o cataramă laterală. Talpa este realizată din material flexibil, flexibil, care permite reducerea senzației de neuniformitate a terenului. Designul ușor, dar sigur, este proiectat pentru a oferi un confort maxim.

sezon

Sandalele Nio Ni vor funcționa atât în primăvara caldă, cât și în timpul verii fierbinți, datorită faptului că acestea au fost făcute din piele ecologică delicată, sunt plăcute piciorului și nu se scarpină. Datorită designului frumos și rafinat, ele vor fi perfecte pentru fiecare zi, dar și ca o completare a stilului de seară. Acestea reprezintă o combinație excelentă de confort și eleganță.