American Club este un brand bine-cunoscut și respectat, cu o gamă largă de pantofi de sport dedicate băieților. Încălțămintea este menținută într-un stil interesant, foarte original, care se distinge prin culori vii - pantofii sport arată foarte bine atunci când se joacă pe gazon natural sau artificial.

Pantofi de sport de înaltă calitate

Marca American Club este o garanție a unei selecții fiabile a materialelor și a performanței încălțămintei. Prezentele prize sau vultururi sunt fabricate din material sintetic, care este foarte rezistent la abraziune și zgârieturi și, de asemenea, garantează o protecție mare a piciorului în timpul jocului. Pentru a îmbunătăți confortul, în interiorul încălțămintei s-au folosit inserții din material moale.

Pantofi pentru jucători

Clubul American este alegerea perfectă pentru băieții care practică sport activ, care caută pantofi care garantează confortul în timp ce joacă fotbal. Incaltaminte sportiva respecta standardele de calitate, protejeaza piciorul si intareste glezna. Datorită acestui fapt, acesta protejează împotriva leziunilor care sunt ușor de făcut în timpul activității fizice.