Pantofi sport Badura 2796 roșu albastru maro

Produs indisponibil ;(

Fiind opera unei companii poloneze renumite, încălțămintea Badura 2796 este o propunere excelentă de pantofi pentru bărbații care își bazează stilul pe o combinație de elemente obișnuite, tradiționale, cu modele sofisticate și culori interesante. Incaltamintea Badura 2796 prezentata sunt pantofi sport care se remarca ca aspect, si in acelasi timp extrem de comozi si functionali.


Pantofii Badura 2796 sunt confectionati din piele 100% nubuck, ceea ce le confera naturalete si o estetica adecvata. Pantofii au inserții din piele naturală și o închizătoare tradițională cu șireturi, care împreună permit o potrivire foarte bună la forma piciorului, datorită cărora confortul folosirii încălțămintei Badura 2796 este extrem de ridicat, iar purtarea pantofilor este o adevărată plăcere.


Pielea nubuck albastra se potriveste foarte bine cu finisajul maro, prezent si pe talpa. Încălțămintea Badura 2796 are, de asemenea, numeroase accente de fir alb și șireturi roșii care contrastează cu culorile întregului.

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: roșu albastru maro, bej

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Tranzacția a avut succes. Vă recomand.