Pantofi sport Fox 0278 multicolor maro

Produs indisponibil ;(

Poate cea mai mare problemă în timpul alergării poate fi încălțămintea selectată necorespunzător, ceea ce face ușor să obțineți disconfort, abraziuni și, cel mai periculoase, răni - de la cele delicate la cele mult mai grave.


Pantofii barbati Fox sunt destinati atat activitatii fizice, cat si utilizarii standard, iar natura lor universala te va face cu siguranta sa nu faci parte din ei. Incaltamintea sport propusa este din piele, ceea ce asigura durabilitate, protectie impotriva frigului si umezelii, precum si durabilitate indelungata a produsului, care nu se va deteriora dupa o perioada scurta de utilizare foarte eficienta.


Pantofii noștri sport sunt complet ergonomici și se potrivesc perfect piciorului, asigurându-i moliciune și condiții confortabile. În plus, arată foarte îngrijit și atractiv, ceea ce vă va permite să le folosiți într-o gamă largă - de la întâlniri oficiale și purtarea lor la serviciu, până la practicarea diverselor sporturi.


Vedeți singuri și alegeți astăzi modelul optim ca mărime!

  • Material branț: Piele naturala
  • Material exterior: Piele naturala
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: culoare diferită maro, bej

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Tranzacția a avut succes. Vă recomand. Antreprenorul este foarte fiabil, pantofii sunt foarte confortabili și în concordanță cu descrierea.