Papuci dama Adanex 20289 visiniu roșu negru

Produs indisponibil ;(

Papuci de dama pentru casa Adanex sunt papuci de papuci foarte rezistenti care sunt destinati femeilor de toate varstele. Cel mai mare avantaj al lor este, desigur, că sunt foarte solide și durabile. Sunt disponibile pe negru și roșu. Fabricate din material de înaltă calitate care le oferă rezistență la deteriorare. În plus, sunt și foarte ușoare, ceea ce cu siguranță vorbește în favoarea lor. Centrul papucilor este căptușit cu bumbac delicat care asigură căldură și confort.


Din fericire, acest tip de încălțăminte pentru casă nu este scumpă, ci foarte funcțională. În astfel de papuci, poți merge și la un magazin din apropiere fără probleme. Sunt concepute în conformitate cu ultimele tendințe ale modei și au o căptușeală extrem de interesantă. În plus, sunt complet sigure pentru proprietar. Folosirea acestora asigură dezvoltarea corectă a picioarelor femeilor, motiv pentru care acești papuci de casă cuceresc în prezent piața. Este o combinație de stil și confort, așa că fiecare femeie ar trebui să investească în ea.

  • Material exterior: Țesătură
  • Material branț: alte
  • Model dominant: fără model
  • Caracteristici suplimentare: lipsa
  • Culoare: roșu negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Este cu mare plăcere că dau un pozitiv pe deplin meritat. Bunuri de o calitate excelentă. O abordare minunată și profesională a clientului. Doresc o astfel de cooperare tuturor utilizatorilor - rapid, eficient, profesional !! AȚ RECOMANDA MARE !!!