Sandale American Club 1511 gri negru alb

Produs indisponibil ;(

Sandalele sunt o opțiune excelentă pentru vară și zilele calde de primăvară târzie și începutul toamnei. Pantofii din piele American Club model 1511 sunt sandale care sunt pe de o parte foarte confortabile si pe de alta parte extrem de rezistente si solide. Merită să fie fabricate din cele mai solide și de cea mai bună calitate materiale.


Pantofii American Club model 1511 sunt sandale concepute pentru drumeții intensive. Se caracterizează prin ușurință și durabilitate incredibile. Materialele din care sunt confectionate sunt de cea mai buna calitate. Curelele care fixează piciorul de talpă sunt din material textil, în timp ce talpa este din termocauciuc.


Bretelele sandalelor sunt suficient de mari pentru a se asigura că pantoful este fixat bine pe picior, dar nu atât de mult încât să acopere prea mult piciorul, făcându-l un pantof foarte aerisit.


Talpa din termo-cauciuc este unul dintre cele mai versatile materiale. Oferă o izolare excelentă împotriva solului prea cald sau rece. În plus, termo-cauciucul este extrem de rezistent la mecanic și, mai ales, la abraziune.

  • Culoare: gri negru alb
  • Model dominant: fără model
  • Material exterior: Țesătură
  • Material branț: Piele naturala

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|