Încălțăminte de damă - încălțăminte fără de care mulți dintre noi nu ne putem imagina sărbători, liniște acasă sau mergând la piscină, fie pentru recreere, fie pentru relaxare. Detaliile sunt importante în amintiri - pantofii pot fi, de asemenea, un element frumos al momentelor frumoase. Confortabil, care nu freacă și protejează piciorul, iar cele care sunt drăguțe și completează perfect rochia pe care o vei asocia cu prima vacanță cu partenerul tău sau cu o călătorie prietenoasă. Sau poate datorită lor veți începe să vă asociați întoarcerea acasă cu un confort și relaxare și mai mare - după o zi întreagă pe picioare vă veți strecura picioarele în flip-flops confortabile ... Alegeți un model pentru dvs. - dintre cele făcute din spumă, cauciuc, decorată cu blană sau mărgele, ciucuri și flori, de culoare simplă, strălucitoare sau sălbatică. Potrivește-le cu tine și cu nevoile tale!

Încălțăminte de damă - cum să le îmbraci?

Deși extrem de simplu și convenabil, papuci flip-flop pot fi încălțăminte dificilă în combinații stilistice. Funcționează fantastic în combinație cu pantaloni scurți și un top atunci când mergem la plajă, dar pot fi purtați la fel de liber în circumstanțe mai solicitante? Cu siguranță este mai bine să alegeți un alt tip de pantof pentru o ocazie foarte formală, cum ar fi un interviu, o întâlnire de afaceri sau o înmormântare. În astfel de situații, va fi mai sigur să alegeți navete, tocuri cu pană sau tocuri, neapărat cu degetele acoperite și într-un mod clasic.

În circumstanțe mai puțin formale, ne putem permite cu încredere să folosim acești pantofi extrem de confortabili. Se potrivesc ambelor seturi urbane clasice: blugi 7/8 și o cămașă albă, fuste și rochii foarte lungi, aerisite, precum și stiluri referitoare la moda anilor 70 - pantaloni evazați și mini-fuste. Papuci flip-flop sunt încălțăminte pe care o iubesc toate femeile, indiferent de vârstă și stilul preferat de rochie. Este greu de imaginat supraviețuind unei veri fierbinți fără ele. Bogăția de modele disponibile - de la spumă, modele sport, până la cele elegante sau fanteziste din piele - înseamnă că fiecare doamnă care apreciază confortul are cel puțin o pereche în garderoba ei.