Sandale Krisbut 2021 negru

Produs indisponibil ;(

Sandalele sunt o opțiune excelentă pentru vară și zilele calde de primăvară târzie și începutul toamnei. Sandalele din piele sunt o alegere excelentă pentru cei care apreciază confortul și durabilitatea.


Pantofii din piele Krisbut model 2021 sunt niste sandale foarte confortabile pe de o parte si extrem de rezistente si solide pe de alta. Merită să fie fabricate din cele mai solide și de cea mai bună calitate materiale.


Materialul principal al acestor sandale este pielea naturală. Pielea naturală este considerată cel mai bun material pentru încălțăminte din multe motive. Cele mai importante includ rezistența mecanică ridicată la orice deteriorare și abraziune, confort ridicat la purtare datorită adaptării pielii la forma naturală a piciorului și structura pielii care permite piciorului să respire.


Talpa este realizata dintr-un material cauciucat, care pe de o parte ofera flexibilitate, care nu restrânge miscarile naturale ale piciorului, iar pe de alta este foarte rezistenta la abraziune. Aceste două caracteristici fac sandalele confortabile și durabile.

  • Culoare: negru
  • Model dominant: fără model
  • Material exterior: Piele naturala
  • Material branț: Piele naturala

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|