Sandale Riko 534 negru

Produs indisponibil ;(

Sandalele potrivite ar trebui să îmbine confortul și confortul deosebit, dar în același timp caracterul practic și versatilitatea, datorită cărora ne vor servi cu fidelitate mulți ani.


Acestea sunt sandalele Riko barbatesti prezentate de noi, disponibile la un pret foarte atractiv, pe culoarea neagra. Sunt confectionate integral din piele naturala neagra si au brant care se adapteaza foarte bine fiecarui picior in mod individual. Datorită acestui fapt, piciorul are condiții grozave în interiorul pantofului - mai presus de toate, un mare confort și confort la mers.


Sunt potrivite în special în sezonul de primăvară și vară ca încălțăminte pentru plimbare în aer liber - construcția adecvată asigură o respirabilitate ridicată a pantofului, ceea ce împiedică transpirația picioarelor pe vreme caldă persistentă. Sunt potrivite și ca încălțăminte prin casă. Cu toate acestea, vor fi o alegere excelentă pentru intrare și călătorie, deoarece puteți merge în ele multe ore fără riscul de abraziuni, vezicule și zgârieturi. De asemenea, sunt extrem de utile pentru condus, mers cu bicicleta și mers pe jos.

  • Model dominant: fără model
  • Material exterior: Piele naturala
  • Material branț: Piele naturala
  • Culoare: negru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|