Zgârieturi și zgârieturi pe pantofi? Verificați cum să le mascați!


Formarea zgârieturilor pe pantofi este o consecință naturală a utilizării zilnice. Nu este posibil să protejați încălțămintea de zgârieturi minore sau majore și abraziuni. Cert este, însă, că zgârieturile îndepărtează pantofii estetica dorită. Verificați cum să mascați abraziunile de pe pantofi, astfel încât să-și recapete aspectul perfect.

Apariția diferitelor tipuri de defecte pe pantofi nu înseamnă că aceștia au fost folosiți în mod greșit. Chiar și manipularea atentă a perechii tale preferate nu va preveni alte abraziuni și zgârieturi. Cele mai vulnerabile locuri sunt părțile laterale ale pantofilor din interior, care sunt cele mai susceptibile la abraziuni în timpul mersului, și partea superioară a căptușelii, care este expusă la formarea de îndoituri legate de structura anatomică a piciorului și de natura naturală. îndoirea degetelor de la picioare.

Cum să mascați abraziunile de pe pantofi?

Dacă pantofii tăi au fost grav deteriorați și zgârieturile sunt adânci, va fi necesară o renovare amănunțită a pantofilor. Puteți elimina cu ușurință aceste zgârieturi mai mici și mai puțin adânci pe cont propriu și, în plus - nu este o sarcină dificilă de realizat.

Ce produse vor fi necesare pentru reparațiile minore ale pantofilor deteriorați?

Practic, tot ce ai nevoie este o cârpă moale sau o perie, lustru de pantofi și pastă reparatoare. Amintiți-vă să vă curățați temeinic pantofii și, în cazul modelelor cu șireturi, îndepărtați șireturile de pe pantofi.

Aplicarea unei creme reparatoare este una dintre cele mai eficiente metode de a elimina abraziunile și zgârieturile de pe pantofi. Cu toate acestea, este important ca culoarea pastei să fie cât mai apropiată de culoarea pantofilor. Pigmentul va pătrunde în zgârietură, va umple o mică cavitate, făcându-l complet invizibil. În plus, este un produs care conține ceară de albine, care va oferi pielii catifelarea și elasticitatea corespunzătoare, ceea ce se va traduce în plus prin rezistență sporită și rezistență la deteriorare. Ultimul pas este să lustruiți cu grijă pantofii și să-i lustruiți cu o cârpă moale.

Una dintre metodele de acasă de a masca abraziunile pe pantofieste de a aplica o cantitate mică de pastă de dinți pe locul zgârieturii. Aplicați o cantitate mică de produs pe zgârietură, frecați ușor cu o cârpă moale și apoi lustruiți pantofii. Cu toate acestea, aceasta este o metodă care trebuie folosită cu mare grijă, iar pasta de dinți în sine nu trebuie să conțină microgranule abrazive de albire.

Înainte de a utiliza orice preparate, testați funcționarea acestora pe partea invizibilă a încălțămintei. Datorită acestui fapt, nu numai că veți putea determina culorile produselor individuale, ci și preveniți apariția unor daune mult mai grave. Dacă sunteți îngrijorat să interferați cu structura pantofilor dvs., o vizită la magazinul unui cizmar va fi cea mai bună soluție. Un specialist va masca zgârieturile de pe pantofii tăi într-o manieră profesionistă, datorită cărora le vei prelungi viața și le vei reda aspectul atractiv perechii tale preferate.