Cizme cu membrană Bartek 44673 albastru gri albastru marin

Produs indisponibil ;(

Cizme cizme impermeabile Bartek 44673

Iarna este un moment dificil pentru părinți. Cizmele Bartek sunt încălțăminte de cea mai înaltă calitate pentru copiii echipați cu membrană BRTKtex. Membrana BRTKtex este o barieră impermeabilă împotriva ploii, noroiului și zăpezii. Ca urmare, pantofii rămân întotdeauna uscați în interior. BRTKtex elimină excesul de umiditate de la picior, permițându-i să respire în timpul exercițiului. Reglarea temperaturii picioarelor vă va permite să mențineți un microclimat, confort și igienă adecvate. Cizmele Bartek cu membrană 44673 sunt realizate din piele naturală cu adaosuri de material textil. Interiorul pantofului a fost izolat suplimentar cu lână naturală pentru a proteja picioarele de îngheț. Încălţăminte echipat cu velcro, datorită căruia copilul dvs. le va putea pune singuri. Pentru o mai bună vizibilitate a copilului, în pantofi zau fost folosite inserții cu reflectoare.

Au un certificat „Picior sănătos”


Ghetele perfecte pentru iarnă pentru copii trebuie să fie calde și impermeabile (astfel încât să nu existe suficientă distracție pe zăpadă), fără a restricționa mișcarea. Ghetele de iarnă de la Bartek, modelul Sympatex 17671 / 0JB sunt o combinație de practic, confort și funcționalitate.

Deși modelul este dedicat fetelor, este disponibil în negru cu inserții mici roz și cusături albe. Negrul este o culoare practică - nu vor exista abraziuni sau zgârieturi, care nu sunt greu de găsit iarna. Pantofii pentru copii sunt confecționați din piele naturală și o membrană care protejează împotriva umezelii și a îmbibării, care funcționează bine în condiții extreme. Talpă conturată, toc înalt, toc rigid, branț conturat, toate acestea pentru a oferi piciorului mic confortul maxim în orice tip de mișcare.

Avantajele suplimentare ale cizmelor sunt: ​​fixarea cu velcro, preferată de copii, mânerele pe limbă și pe partea din spate a căptușelii pentru a le pune și scoate ușor, încălzirea suplimentară a interiorului pantofului. Sunt cizme practice, utile și drăguțe în același timp.

  • Caracter: lipsa
  • Culoare: albastru gri Marina
  • Tip clemă: Velcro
  • Informatii suplimentare: Contor rigid al călcâiului
  • Material: Piele naturala
  • sex: Baietii Fetițe

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
|
Totul este în regulă! 100% recomandă