Încălțăminte pentru copii Befado 114X459 albastru

Produs indisponibil ;(

Pantofi copii Befado 114X459 albastru - Pantofi perfecti pentru un prescolar activ

Alegerea încălțămintei potrivite pentru un copil mic care trăiește zilnic o nouă aventură la grădiniță este crucială pentru confortul și dezvoltarea sănătoasă a acestuia. Befado, un brand cunoscut pentru grija pentru picioarele mici, a creat modelul de incaltaminte pentru copii 114X459, care imbina perfect functionalitatea, confortul si siguranta.

Confortul este pe primul loc

Pantofii Befado au fost conceputi pentru a asigura cel mai mare confort chiar si in timpul celei mai mari nebunii de gradinita. Partea superioară respirabilă din țesături de bumbac garantează igiena și prospețimea, indiferent de intensitatea jocului. Materialul moale previne abraziunile și permite aerului să circule liber, ceea ce este deosebit de important în zilele mai calde.

Potrivire perfectă

Befado 114X459 sunt pantofi care se potrivesc cu ușurință oricărui picior - atât mai îngust, cât și mai mic, oferind astfel un sprijin stabil și sporind sentimentul de încredere în mișcare. În plus, designul atent conturat face ca pantoful să reducă optic dimensiunea piciorului, fără a restricționa mișcările sale naturale.

Independența copilului mic

Velcro, care este folosit la modelul 114X459, facilitează încălțarea și scoaterea pantofilor în mod independent copiilor, dezvoltându-și abilitățile manuale și promovând independența. Aceasta este o caracteristică importantă pentru părinții care doresc să-și susțină copilul în independența în învățare.

Siguranța pe primul loc

Pantofii de grădiniță trebuie să fie nu numai comozi, ci mai ales siguri. Prin urmare, modelul 114X459 este echipat cu un contrator rigid care stabilizează piciorul și previne răsucirea. Certificatele și recomandările ortopedilor confirmă că pantofii Befado sunt adaptați nevoilor picioarelor în curs de dezvoltare ale copiilor.

Parametrii produsului

Producătorul Befado garantează calitatea înaltă a pantofilor săi, care se reflectă în informațiile disponibile:

- Categorie: Copii » Pentru copii » Papuci copii

- Culoare: Albastru – energică și ușor de asortat la diferite stiluri.

- Material: Tesatura – bumbac elastic si aerisit.

- Gen: Fete - conceput pentru fetițele elegante.

- Tip de prindere: Velcro - pentru ușurința în utilizare de către cei mai tineri.

- Greutate produs cu ambalaj individual: 0,4 - lejeritate care nu incarca picioarele copilului.

Pantofii de gradinita Befado 114X459 albastru sunt o alegere excelenta pentru parintii care doresc sa ofere copilului lor cel mai inalt nivel de confort si siguranta in timpul aventurilor de gradinita.

  • Caracter: lipsa
  • Informatii suplimentare: Contor rigid al călcâiului
  • Culoare: albastru
  • Material: Țesătură
  • sex: Fetițe
  • Tip clemă: Velcro
  • Greutatea produsului cu ambalaj individual: 0.4

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|