Încălțăminte pentru copii Befado 123X067 albastru marin roz

Produs indisponibil ;(

Pantofii pentru copii Befado 123X067 in albastru bleumarin cu accente roz sunt o alegere perfecta pentru utilizatorii tineri care apreciaza confortul, siguranta si aspectul fermecator. Befado, cunoscută pentru producerea de încălțăminte de înaltă calitate pentru copii, își confirmă încă o dată locul pe piață oferind un model care combină funcționalitatea și designul atractiv.

Papuci pentru copii din categoria Pentru copii » Papucii pentru copii sunt conceputi special pentru fete si se caracterizeaza printr-un toc rigid, care este extrem de important pentru dezvoltarea si prevenirea corecta a picioarelor copiilor. Manopera solida, precum si atentia acordata fiecarui detaliu, chiar si a celui mai mic detaliu, demonstreaza angajamentul producatorului de a oferi produse care servesc nu numai confortului, ci si sanatatii celor mai tineri.

Unul dintre avantajele cheie ale acestui model este Marca Healthy Foot, care este o garanție că încălțămintea a fost concepută ținând cont de standardele ortopedice, promovând dezvoltarea sănătoasă a piciorului copilului. Datorită acestui fapt, părinții pot fi siguri că copiii lor poartă încălțăminte prietenoasă cu picioarele, care asigură o circulație adecvată a aerului și nu restricționează mișcarea.

Materialul folosit pentru producție, adică țesătura de înaltă calitate, asigură rezistență la deteriorare și ușor de păstrat curat, ceea ce este de neprețuit în utilizarea zilnică de către copiii activi. Culoarea bleumarin cu elemente roz arată atrăgătoare și cu siguranță va atrage micile fashioniste.

Închiderea cu velcro este o soluție care permite copilului să-și pună și să dea jos papucii în mod independent, ceea ce este un aspect important în educarea independenței și dezvoltarea motricității fine. Velcro este, de asemenea, foarte practic - vă permite să ajustați rapid papucii la picior și asigură stabilitatea acestuia.

Modelul Befado 123X067 este livrat in ambalajul original, ceea ce il face perfect ca un cadou. Tinand cont de confort, siguranta si estetica - acesti papuci vor incanta cu siguranta pe oricine cauta incaltaminte de zi cu zi pentru copilul lor. Să-i oferi copilului tău produse de cea mai înaltă calitate nu a fost niciodată mai ușor - doar alege brandul Befado, care este sinonim cu grija pentru sănătatea și confortul copiilor.

  • Caracter: lipsa
  • Informatii suplimentare: Contor rigid al călcâiului Semnul piciorului sănătos
  • Culoare: Marina roz
  • Material: Țesătură
  • sex: Fetițe
  • Tip clemă: Velcro
  • Stare de ambalare: Original

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|