Încălțăminte pentru copii Befado 672Y069 negru gri verde

Produs indisponibil ;(

Befado - un brand renumit in lumea incaltamintei pentru copii, are incantarea sa va prezinte un nou model de pantofi pentru baieti - 672Y069 in negru, gri si verde. Acești pantofi combină nu numai un design atractiv, ci mai ales grija pentru dezvoltarea sănătoasă a picioarelor tinerilor utilizatori.

Modelul 672Y069 este, înainte de toate, o garanție de confort pentru picioarele în creștere. Realizate din bumbac aerisit, de înaltă calitate, permit o circulație adecvată a aerului, datorită căreia picioarele copilului dumneavoastră vor avea condiții optime pe tot parcursul zilei de joacă, învățare și recreere activă.

Modelarea perfectă a pantofului, inclusiv un toc rigid, sunt elementele care fac ca încălțămintea Befado să fie recomandată de specialiștii în ortopedie și să aibă prestigiosul marca „Healthy Foot”. Datorită acestui lucru, părinții pot fi siguri că, alegând pantofii acestui brand, investesc în sănătatea și buna dezvoltare a picioarelor copilului lor.

Închiderea cu velcro este un alt avantaj al pantofilor Befado. Aceasta nu este doar o soluție convenabilă, ci încurajează și independența - chiar și cei mai mici băieți se pot încălța și scoate cu ușurință pantofii.

Realizați estetic în culori discrete negru, gri și verde, pantofii Befado vor atrage nu numai părinții, ci și copiii lor. Elegante și universale, se vor potrivi perfect într-o garderobă diversă și vor satisface cu siguranță gustul utilizatorilor tineri, la modă.

Acest produs se încadrează în categoria papucilor pentru copii, dar datorită durabilității și confortului lor, sunt universali și pot fi folosiți și în alte circumstanțe, precum o excursie la grădiniță sau școală.

Alegând pantofii Befado, părinții se pot simți încrezători în alegerea lor – pot fi siguri că fiii lor vor merge prin lume asigurați de cele mai bune standarde care le susțin dezvoltarea, le garantează confortul și sunt plini de stil care pune accent pe individualitate. Pantofi Befado - pentru că picioarele sănătoase înseamnă o copilărie fericită!

  • Caracter: lipsa
  • Informatii suplimentare: Contor rigid al călcâiului Semnul piciorului sănătos
  • Culoare: negru gri verde
  • Material: Țesătură
  • sex: Baietii
  • Tip clemă: Velcro

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
|
|