Încălțăminte pentru copii Befado 869X150 albastru marin multicolor

Produs indisponibil ;(

Befado – Copilul tău va merge confortabil la aventură!

Dezvoltarea corectă a picioarelor unui copil este baza pentru viitorul său. Alegand pantofi copii multicolori bleumarin Befado 869X150, alegi sanatatea si bucuria copilului tau. Acești papuci conceputi pentru cei mai mici copii oferă nu numai confort deplin, ci și sprijin sigur pentru picioare în timpul provocărilor de zi cu zi de grădiniță.

Contorul de călcâi ridicat și rigid garantează alinierea corectă a articulațiilor și dezvoltarea optimă a picioarelor mici. Laturile stabile asigură că copilul se simte încrezător atunci când aleargă și sărituri și este prevăzut cu o protecție adecvată. Asta nu este tot - papucii Befado deschid ușa către lumea independenței, datorită mecanismului ușor de prindere cu Velcro, care îi va permite micuțului tău să se încalțe rapid și fără probleme.

Degetele deschise sunt alegerea perfectă pentru zilele mai calde, oferind circulația necesară a aerului și facilitând menținerea igienei. Un avantaj suplimentar este branțul din piele, care oferă confort piciorului și ajută la absorbția umezelii, lăsând o senzație de prospețime indiferent de intensitatea jocului.

Atentia exceptionala la detalii a producatorului Befado este vizibila si in alegerea materialelor - fecioarele aerisite din tesaturi de bumbac garanteaza copilului un sentiment de lejeritate si libertate, indiferent de situatie. Toate acestea menținând în același timp un design estetic, bleumarin, cu accente multicolore care vor încânta orice mică fashionistă.

Dar Befado nu este doar despre stil și confort. Este, înainte de toate, sănătate. Cu semnul Picior sănătos și certificatele recomandate de ortopedii, poți fi sigur că copilul tău primește tot ce e mai bun.

Categoria Pentru copii, papucii pentru copii Befado sunt o alegere pe care copilul tau o va iubi - pentru bucuria si libertatea de a purta - si pe tine, pentru siguranta si linistea pe care o ofera. Fă pași mici în mare măsură cu pantofii pentru copii multicolori bleumarin Befado 869X150.

  • Caracter: alte
  • Informatii suplimentare: Contor rigid al călcâiului Branț din piele Semnul piciorului sănătos
  • Codul producătorului: BM108120
  • Culoare: Marina multicolor
  • Material: Țesătură
  • sex: Fetițe
  • Tip clemă: Velcro

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|