Încălțăminte pentru copii Befado mm 110P436 roz

Produs indisponibil ;(

Produsul in cauza este papucii copii Befado, numarul de model 110P436 in culoarea roz. Face parte din colecția unică Mummy & Me creată în cooperare între două mărci - Inblu și Befado. Această colecție a fost concepută având în vedere mamele și fiicele lor, permițându-le să poarte papuci asortați care prezintă motive precum pisoi, unicorni, arici, căprioare sau pinguini, menite să introducă energie pozitivă în viața de zi cu zi atât a copiilor, cât și a mamelor lor.

Papucii Befado sunt conceputi pentru fete si se caracterizeaza prin multe detalii care asigura confortul si dezvoltarea sanatoasa a piciorului copilului. Modelul Speedy, conceput ținând cont de ergonomia copiilor, are o cataramă la gleznă care menține încălțămintea în poziția corectă, asigurând un mers stabil. Degetul mai larg oferă spațiu pentru degetele mobile, ceea ce este important pentru cinetica corectă a piciorului copilului. Papucii au tălpi respirabile care ajută la reducerea transpirației picioarelor.

Papucii sunt confecționați din material textil, ceea ce asigură o bună performanță și flexibilitate. Un avantaj suplimentar al încălțămintei este contorul de călcâi rigid, care susține poziționarea corectă a călcâiului și împiedică mișcarea acestuia.

Befado este un producător cunoscut și respectat de încălțăminte pentru copii, iar papucii acestui brand sunt adesea aleși de părinți cărora le preocupă dezvoltarea corectă a picioarelor copiilor. Culoarea roz și modelele atractive vor atrage cu siguranță micii utilizatori, iar tipul de închizătoare îi va fi mai ușor pentru copil să-și încalțe și să-și dezbrace singur pantofii.

Greutatea produsului cu ambalaj individual este de 0,4 kg, ceea ce sugerează că este ușor și nu constituie o povară suplimentară pentru picioarele în curs de dezvoltare ale copilului. Acești papuci sunt clasificați ca încălțăminte pentru copii și sunt disponibili în secțiunea de produse pentru copii.

  • Caracter: lipsa
  • Informatii suplimentare: Contor rigid al călcâiului
  • Culoare: roz
  • Material: Țesătură
  • sex: Fetițe
  • Tip clemă: Cleme
  • Greutatea produsului cu ambalaj individual: 0.4

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|