Pantofi copii Befado 116Y298 albastru marin gri

Produs indisponibil ;(

Pantofii sunt un element inseparabil al garderobei copiilor, iar atunci când alegeți încălțămintea pentru copii, merită să luați în considerare nu numai aspectul atractiv, ci mai presus de orice confort și siguranță. Befado, un cunoscut producator de incaltaminte pentru copii, are in colectia sa un model perfect ca pantofi de gradinita - pantofi copii Befado 116Y298 in culori atractive, universale: bleumarin si gri.

Acest model a fost conceput pentru preșcolarii activi care au nevoie de încălțăminte stabilă și confortabilă în timpul zilei. Indiferent dacă copilul își petrece timpul jucându-se în sala de grădiniță sau alergând pe locul de joacă, Befado garantează confortul la purtare.

O talpă ușoară, flexibilă și respirabilă, cu călcâiul ridicat și părțile laterale stabile, menține piciorul copilului în poziția corectă. Un călcâi rigid este crucial pentru o dezvoltare adecvată și oferă condiții optime pentru creșterea picioarelor.

Partea superioară a pantofilor este confecționată din țesături aerisite din bumbac, care asigură prospețime și igienă chiar și în timpul utilizării pe tot parcursul zilei. De fapt, fiecare detaliu al acestor pantofi arată preocuparea pentru sănătatea și confortul picioarelor copiilor.

De menționat este faptul că pantofii Befado au benzi elastice simple și prietenoase cu copiii care le permit celor mici să se încalțe și să se dezbrace cu ușurință, întărindu-și independența. Acesta este un aspect important, mai ales la o vârstă fragedă, când copiii învață să fie independenți.

Siguranța utilizării este confirmată de certificatele și recomandările ortopedilor, ceea ce oferă părinților încredere că, alegând pantofii Befado, investesc în sănătatea picioarelor copilului lor.

Având în vedere diversele nevoi ale utilizatorilor tineri, Befado oferă încălțăminte în culori universale bleumarin și gri, care se vor potrivi cu majoritatea ținutelor. Modelul 116Y298 este dedicat în primul rând fetelor, dar culorile sale sunt atât de neutre încât și băieților le pot plăcea.

Având în vedere greutatea produsului împreună cu ambalajul individual este de doar 0,4 kg, putem fi siguri că încălțămintea este ușoară, ceea ce este un factor important pentru utilizarea confortabilă pe tot parcursul zilei.

În concluzie, încălțămintea pentru copii Befado 116Y298 este o alegere înțeleaptă pentru părinții grijulii care doresc să asigure copiilor lor confortul, siguranța și dezvoltarea sănătoasă a picioarelor. Datorită lor, fiecare zi preșcolară va fi încă un pas către independență și bucuria de a explora lumea.

  • Caracter: lipsa
  • Informatii suplimentare: Contor rigid al călcâiului
  • Culoare: Marina gri
  • Material: Țesătură
  • sex: Fetițe
  • Tip clemă: Cauciucuri astringente
  • Greutatea produsului cu ambalaj individual: 0.4

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
|