Pantofi copii Befado pu 065X171 roz gri

Produs indisponibil ;(

Produs: Pantofi copii Befado PU 065X171 roz gri - confort si sanatate pentru dezvoltarea picioarelor

Zilele calde la orizont sunt un semn că este timpul să le oferim copiilor noștri încălțăminte confortabilă și sănătoasă. Sandalele Befado în nuanțe de roz și gri vor atrage atât femeile mici elegante, cât și părinții grijulii cărora le pasă de dezvoltarea corectă a picioarelor copiilor lor. Partea superioară aerisită din bumbac de înaltă calitate și țesături de încălțăminte permit pielii să respire chiar și pe vremea cea mai caldă, ceea ce este cheia pentru prevenirea transpirației excesive și a potențialelor iritații.

Datorită utilizării unui călcâi rigid și a lateralelor stabile, Befado PU 065X171 asigură copilului nu numai libertatea de mișcare, ci, mai presus de toate, poziția corectă a piciorului. Acest lucru este important, mai ales pentru copiii ale căror picioare sunt încă în curs de dezvoltare și modelare. Degetele deschise permit circulația suplimentară a aerului, ceea ce este extrem de valoros în timpul jocului în aer liber și al utilizării intensive.

Producătorul, Befado, este de ani de zile sinonim cu calitatea și încrederea părinților, ceea ce este confirmat de certificatul „Healthy Foot Sign” acordat încălțămintei care îndeplinesc cele mai înalte standarde în materie de sănătate și confort la purtare. Inserția din piele oferă confort și igienă suplimentară, iar curelele Velcro ușor de utilizat le permit chiar și celor mai tineri utilizatori să se îmbrace independent.

Încălțămintea Befado a fost concepută cu gândul la fete, de unde și culorile pastelate delicate - roz și gri - care se vor potrivi cu ușurință cu diversele stiluri ale micuței fashioniste. De asemenea, este de remarcat faptul că sandalele sunt ușoare, cântărind doar 0,3 kg cu ambalajul, ceea ce nu va fi o povară pentru picioarele copiilor.

Ambalajul este original și sigur, oferind produsului protecție în timpul transportului și depozitării. Sandalele Befado nu sunt asociate cu niciun erou anume din basme sau filme, ceea ce este un avantaj in plus deoarece se potrivesc preferintelor individuale ale fiecarui copil.

În concluzie, încălțămintea pentru copii Befado PU 065X171 este alegerea perfectă pentru părinții care caută o combinație de stil, confort și sănătate pentru picioarele copiilor lor. Befado nu îi pasă doar de zâmbetul fericit al micuțului tău, ci și de viitorul picioarelor sale.

  • Informatii suplimentare: Contor rigid al călcâiului Branț din piele Semnul piciorului sănătos
  • Material: Țesătură
  • sex: Fetițe
  • Tip clemă: Velcro
  • Stare de ambalare: Original
  • Greutatea produsului cu ambalaj individual: 0.3
  • Caracter: lipsa
  • Culoare: roz gri

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
|