Pantofi copii Befado 217P090 albastru

Produs indisponibil ;(

Pantofi copii Befado 217P090 albastru - Confort și siguranță la fiecare pas

Atunci când alegeți primii pantofi pentru un mic explorator al lumii, nu puteți ignora calitatea și impactul lor asupra dezvoltării sănătoase a picioarelor. Încălțămintea pentru copii Befado, inclusiv modelul 217P090 într-o nuanță de albastru vesel, este o propunere ideală pentru picioare active și în creștere.

Designerii Befado sunt conștienți de faptul că picioarele copiilor au nevoie nu doar de protecție moale, ci și de sprijin adecvat. De aceea fiecare model, inclusiv SNAKE, a fost creat pentru a asigura siguranta si confortul. Angajamentul brandului față de sănătatea picioarelor copiilor este confirmat de certificatul „Healthy Foot Sign” și de recomandările medicilor ortopedi.

Designul sportiv și energic al sandalelor SNAKE de la Befado va atrage cu siguranță atenția tinerilor pasionați de activități, iar accentele detaliate de fotbal din design subliniază și mai mult caracterul băiețel al acestor pantofi.

Partea superioară a acestor sandale este confecționată din țesături de bumbac de înaltă calitate, respirabile, care garantează igiena și respirabilitatea, prevenind transpirația excesivă a picioarelor. Această caracteristică este deosebit de importantă în zilele toride de vară, când copiii activi au nevoie de încălțăminte care să asigure o circulație adecvată a aerului.

Sistemul inovator Flex-B folosit in talpile pantofilor le permite sa fie flexibili in locul optim, in conformitate cu recomandarile medicilor ortopedi. Acest lucru este crucial pentru dezvoltarea și funcționarea corectă a picioarelor copiilor atunci când merg, aleargă sau sărituri.

Prinderea modelului 217P090 sub formă de cleme confortabile și ușor de utilizat permite ajustarea rapidă și ușoară a încălțămintei chiar și la cele mai energice picioare. În plus, călcâiul rigid al pantofilor servește la stabilizarea și poziționarea corectă a călcâiului, ceea ce este foarte important în cazul pantofilor pentru cei mai tineri utilizatori.

Befado, ca producător polonez renumit de încălțăminte pentru copii, ține la detaliile și durabilitatea produselor sale. Papucii pentru copii Befado nu numai că arată atractiv, dar garantează și că copiii se vor bucura de confort și siguranță în orice moment.

Având grijă de nevoile și preferințele celor mai tineri clienți, Befado oferă încălțăminte care îndeplinește cele mai înalte standarde, iar modelul 217P090 albastru este o altă dovadă că moda poate merge mână în mână cu confortul și sănătatea.

  • sex: Baietii
  • Tip clemă: Cleme
  • Informatii suplimentare: Contor rigid al călcâiului Semnul piciorului sănătos
  • Caracter: lipsa
  • Material: Țesătură
  • Culoare: albastru

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
|