Pantofi Befado pentru bărbați - SPA pentru picioarele tale

Papuci sunt o parte subestimată a îmbrăcăminții bărbaților - destul de greșit.
După o zi întreagă, picioarele bărbaților, chiar și în piele, pantofi respirați sau desculți, necesită odihnă și ajutor. Picioarele sunt suportul întregului corp și în fiecare zi, în special în timpul mersului și al exercițiilor fizice, trebuie să reziste greutății și presiunii întregului corp. De aceea merită, după ore, să nu le îngrijești și să le oferi o încălțăminte adecvată.

Pantofi Befado pentru bărbați - să aveți sănătate

Papucii acestui brand diferențiază de la alții o abordare specializată și atașament la multe detalii, care nu sunt relevante pentru ceilalți. Pantofi Befado pentru bărbați au vârfuri largi și înalte, permițându-vă să mutați liber degetul în pantof.
Talpa pantofului se îndoaie, conform recomandărilor ortopedice, de la 1/3 la 2/3, mărind confortul de utilizare. Branțul de piele antimicotic și antibacterian elimină mirosul neplăcut, permițând piciorului să respire liber. De asemenea, nu conține crom sensibil la piele, iar fundul încălțămintei - ftalat nociv.

Concentrați-vă pe calitate și design

desen Papuci pentru bărbați Befado este universal - modelele vor atrage cu siguranță orice om care caută modele sigure și confort. Papuci sunt supusi, nu au decoratiuni, asa incat se potrivesc atat in sweatpants cat si in pijamale sau pantaloni scurti. În plus față de modelele culisante, Befado oferă, de asemenea, mai multe încorporate, papuci, ideale pentru zilele mai reci. Pantofi Befado pentru bărbați vă recomandăm nu numai din motive estetice. Premiile vorbesc de la sine. Marca a câștigat multe premii importante pe piață, inclusiv emblema Teraz Polska, Superprodukt 2015, Złoty Laur Klienta sau semnul Sănătos de picior.
Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră.