Pantofii pentru bărbați de către Rider sunt în primul rând reprezentanți ai încălțămintei de vară și pentru recreere, adică sandale și pantofi. Desigur, printre bogata ofertă, fiecare om va găsi pantofi care îi vor fi de acord.

Papuci pentru piscină

Rider este, mai presus de toate, papuci de piscină foarte confortabili. Sunt fabricate din sintetice de înaltă calitate, al căror avantaj principal este rezistența la alunecare. Pantofii sunt ușor de curățat și garantează o igienă completă.

Putem alege între flip-flops tradiționale și flip-flops, care sunt din ce în ce mai frecvent alese pantofii de vară și piscină printre bărbați. Jantele Rider sunt realizate în gama de culori pentru bărbați - în nuanțe reci de albastru, albastru, negru și verde. Ele se potrivesc perfect tendințelor bărbaților și sunt, de asemenea, potrivite pentru uzul zilnic - de exemplu, în vara pe plajă.

Sandale pentru bărbați

Sandalele pe o talpa confortabila cu talpa confortabila construita este o oferta minunata pentru barbati, pentru care confortul este cel mai important lucru in vara. Aceste sandale sunt realizate într-un stil interesant.