Încălțăminte pentru copii Befado 217P102 albastru gri verde

Produs indisponibil ;(

„Pantofi copii Befado 217P102 – pantofi perfecti pentru copiii activi

Picioarele copiilor merită cea mai înaltă calitate și confort la fiecare pas. Prin urmare, încălțămintea pentru copii Befado model 217P102 în nuanțe de albastru, gri și verde este alegerea perfectă pentru copilul dumneavoastră. Realizati cu atentie la cele mai mici detalii, acesti papuci ofera micutilor confort pe tot parcursul zilei si in acelasi timp asigura dezvoltarea corecta a picioarelor.

Fețele din material de înaltă calitate sunt moi și prietenoase cu pielea delicată a copiilor și, în același timp, durabile, asigurând durabilitatea încălțămintei. Creați cu gândul la micii exploratori, papucii au un model atractiv pe care cu siguranță le va plăcea copiilor și îi va încuraja să-și pună singuri pantofi.

Calcaiele ranforsate, care sunt extrem de importante in incaltamintea copiilor, protejeaza calcaiul si ofera suport gleznei. Potrivirea excelentă se datorează închiderii practice cu cureaua pentru gleznă, care nu numai că ușurează încălțarea, dar vă permite și să ajustați perfect pantofii la piciorul micului utilizator.

Certificatul „Healthy Foot Sign” pentru pantofii Befado confirmă calitatea și siguranța acestora pentru copil. Aceasta este o garanție că atunci când aleg modelul 217P102, părinții vor alege încălțăminte care îndeplinește criterii stricte de ergonomie și sănătate.

Pentru părinții cărora le pasă ideea dezvoltării sănătoase a copilului și preocuparea pentru ecologie, materialele textile folosite la producerea acestor pantofi reprezintă un alt argument pentru alegerea mărcii Befado. În plus, tălpile din cauciuc asigură o aderență excelentă, prevenind alunecările și căderile în timpul jocurilor copiilor.

Încălțămintea pentru copii Befado 217P102 nu numai că va însoți copiii pas cu pas pe măsură ce aceștia navighează pe căile vieții, ci va deveni și micul lor accesoriu la modă care va diversifica orice ținută pentru copii. Culorile energice și designul unic se vor potrivi cu siguranță gusturilor tinerilor iubitori de aventură și vor înveseli viața de zi cu zi în fiecare anotimp.

Alege pantofi pentru copilul tau care vor combina confortul, siguranta si stilul - alege incaltamintea pentru copii Befado 217P102.

  • sex: Baietii
  • Tip clemă: Cleme
  • Caracter: lipsa
  • Informatii suplimentare: Contor rigid al călcâiului Semnul piciorului sănătos
  • Culoare: albastru gri verde
  • Material: Țesătură

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
|