Încălțăminte pentru copii Befado 516Y045 roz

Produs indisponibil ;(

Pantofi copii Befado 516Y045 – Pantofi sport roz pentru micii activisti

Picioarele mici au nevoie de îngrijire specială, mai ales în timpul jocului și activităților în aer liber. Brandul Befado, intelegand perfect nevoile celor mai mici, prezinta modelul de incaltaminte pentru copii 516Y045 - pantofi sport roz nu doar practici, ci si extrem de fermecatori, perfecti pentru micile fashioniste.

Siguranța și confortul sunt prioritățile care ghidează Befado atunci când proiectează pantofi pentru copii. Pantofii roz 516Y045 au fost creati pentru fetele care iubesc activitatile in aer liber. Pentru că un spirit sănătos trăiește într-un corp sănătos, încălțămintea adecvată stă la baza dezvoltării pasiunii pentru sport, și în același timp garantează dezvoltarea corespunzătoare a piciorului mic.

Designerii Befado s-au asigurat că talpa este ușoară și flexibilă, datorită materialului de înaltă calitate din care a fost realizată. În plus, este profilat pentru a se potrivi perfect cu forma piciorului unui copil, ceea ce asigură stabilitate și siguranță în timpul tuturor tipurilor de activități.

Partea superioară a încălțămintei este confecționată din material de înaltă calitate și garantează confort și potrivire perfectă. Materialul flexibil nu numai că se potrivește perfect pe picior, dar permite și pielii să respire, ceea ce este important în timpul exercițiilor intense.

Purtarea pantofilor pe cont propriu este adesea o provocare pentru copii, dar datorită utilizării Velcro în pantofii Befado 516Y045, chiar și cei mai mici copii pot face față rapid acestei sarcini. Velcro permite, de asemenea, ajustarea perfectă a pantofilor la lățimea piciorului, ceea ce mărește suplimentar confortul la purtare.

Finisajul roz elegant este atrăgător și cu siguranță va atrage toate domnișoarele care doresc să arate la modă chiar și în timp ce se distrează. In categoria pantofilor sport pentru copii, acest model se remarca nu numai prin functionalitate, ci si prin designul atractiv.

Pantofii Befado 516Y045 sunt o alegere pentru părinții care apreciază calitatea, siguranța și confortul pentru picioarele copiilor lor. Încălțămintea sport roz pentru fete, ca întotdeauna, îndeplinește standardele riguroase stabilite de producătorul Befado, pentru ca fiecare copil să se bucure de sănătate și de bucuria de a petrece timp activ.

  • Caracter: alte
  • Codul producătorului: BM92568
  • Culoare: roz
  • Material: Țesătură
  • Încălzire: Nu
  • sex: Fetițe
  • Tip clemă: Velcro
  • Înălţime: scăzut

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
|