Marca Edeo răspunde așteptărilor femeilor și creează pentru fiecare sezon modele unice care combină cele mai recente tendințe din lumea modei. Compania cu mai mult de 40 de ani de experiență răspunde tuturor așteptărilor clienților săi, iar cizmele excelenți sunt confortabili și pe deasupra cu toate produsele noi.


"Calitatea la un nivel înalt"


Alegerea cizmelor Edeo, alegem manopera excelenta, care este la cel mai inalt nivel. Principalul material este o piele naturală de înaltă calitate, caracterizată prin softness și confort în utilizare. La rândul său, interiorul, în funcție de modelul ales, este căptușit cu piele sau un material izolat care va funcționa în zile mai reci și mai reci.


Aspecte care disting anumite modele sunt:

- înălțimea zonei superioare,

- înălțimea și tipul călcâiului,

- tipul nasului.


O selecție largă vă va permite să potriviți cizmele Edeo cu forma fiecărui picior și cu diferite gusturi. Cea mai populară este modelul clasic pe o talpă plană sau cu călcâi în formă de stâlp cu înălțimi diferite (de la 7 la 9 cm).


"Design atractiv și culori iconice"


Ceea ce atrage atenția este stilul încălțămintei uzate. Standardul este adânc negru și gri, care se va potrivi în majoritatea stilurilor pentru diferite ocazii.


Interese suplimentare sunt:

- cusute perfect în fermoare, făcând mai ușor să vă îmbrăcați și să vă scoateți încălțămintea;

- dungi decorative cu catarame din aur sau argint;

- matlasat sau un model interesant, de exemplu, diamante mici.


"Stabilitatea este baza"


Bocancii Edeo se caracterizează printr-o stabilitate extraordinară. Datorită tălpii perfect superioare și profilate corect, pantofii noștri păstrează silueta noastră. Chiar și un călcînă de nouă centimetri ne va da încredere. Autostrăzile noroioase sau înghețate nu vor fi un coșmar. Este ușor să faci un alt pas fără să te îngrijorezi că ai căzut.


"Al doilea aspect"


Încălțăminte Edeo este un fel de investiție în bunăstarea perfectă și mers plăcut în fiecare zi. Este ușor să simți că cizmele sunt o alegere excelentă pentru toamnă și toamnă.