Vești bune pentru iubitorii celor mai recente tendințe: moda pentru încălțămintea albă este înapoi! Fără îndoială, pantofii în alb sunt pantofi care nu te lasă să mori în mulțime și să te uiți bine la picior. Ce vrei mai mult? Lăsați culoarea albă să rămână din nou pe picioare!

Biel - culoarea sezonului

Pantofii albi au fost asociate de curând cu kitsch-ul. Din fericire, pentru mai multe sezoane, ea apare tot mai des pe podiumuri și pe site-urile revistelor de modă. Merită să faceți cel puțin o pereche de pompe albe pentru a vedea cât de multă putere au aceste pantofi.

Pentru fiecare ocazie

Pantofii albi, spre deosebire de credința populară, se potrivesc nu numai pentru nuntă: deși modelele care pot fi găsite în această categorie ar evidenția, fără îndoială, splendoarea multor rochii de mireasă.

Pompele albe se armonizează bine cu rochia de seară, mai ales dacă sunt îmbogățite cu unele detalii interesante: model embosat, bastoane sau paiete. Puteți, de asemenea, să le puneți în coafura de zi cu zi. Setul extrem de rupt va fi creat cu blugi clasici și un tricou alb.