Slapi Adanex Flip Flops albastru negru alb

Produs indisponibil ;(

Pantofii în care ne plimbăm prin casă trebuie în primul rând să fie cât mai comozi, iar – atunci când sunt haine pentru iarnă – să fie și călduroși. Sunt conceputi pentru a proteja piciorul de iarna rece, asa ca este bine sa ai papuci de interior acoperiti cu un material moale si calduros. Partea superioară a papucilor este acoperită cu un model norvegian la modă, ceea ce îi face și mai asociați cu iarna.


Acești papuci sunt foarte comozi, dar au și o croială interesantă, originală. Și anume, au o față destul de tăiată și se potrivesc perfect în partea din față a piciorului, datorită căruia avem impresia că mergem în încălțăminte caldă de acasă și arătăm de parcă am fi purtați șosete. Astfel de pantofi de damă sunt foarte rezistenți, ceea ce este cel mai mare avantaj al lor, deoarece petrecem câteva ore pe zi în ei, plimbându-ne mulți kilometri în jurul apartamentului în fiecare zi. Merită să investim într-un papuci decent la câțiva ani, datorită căruia piciorul nostru va fi întotdeauna protejat corespunzător împotriva frigului și încălțat confortabil.

  • Material exterior: Țesătură
  • Material branț: alte
  • Model dominant: fără model
  • Culoare: albastru negru alb
  • Caracteristici suplimentare: lipsa

Vă mulțumim că ați adăugat comentariul dvs.

|
Recomand din suflet! Bunurile cumpărate sunt 100% în concordanță cu descrierea, contactul cultural și fără probleme, un sistem extins de notificare și livrarea instantanee.