Marca Vans este cel mai popular încălțăminte pentru încălțămintea sport. Acestea sunt destinate în special recreerii ușoare și ca element al stilului urban.

Pantofi adidasi

Adidații Vans sunt caracterizați printr-o talpă din cauciuc gros, acoperită cu un strat subțire de cauciuc pe partea inferioară. Datorită acestui fapt, au aderență perfectă, garantând proprietăți anti-alunecare chiar și pe teren foarte instabil. Suprafața de înaltă calitate din material textil este respirabilă și face pantofii cu adevărat confortabili să poarte zilnic.

Stylizations cu pantofi Vans

Pantofii Vans au o tăietură foarte distinctivă și sunt ideali pentru stilizarea în vrac a tinerilor. Ele sunt perfecte pentru îmbrăcăminte de transpirație, dar și pentru stilizări constând din blugi și o jachetă tricotată.

Pantofii Vans sunt foarte nerăbdători purtați de băieții tineri, dar și de bărbații adulți, datorită tăierii lor interesante, care pot fi adaptate liber stilului, dar și datorită confortului extraordinar. De asemenea, când vine vorba de forța materialului, ele sunt de neegalat.